SELECT LANGUAGE

SABANCI HOLDİNG İŞ FIRSATLARI



• Genel Başvuru

>> Kariyer basamaklarını sağlam ve hızlı adımlarla tırmanmanız için arkanızda büyük bir güç olmalı. Türkiye ve dünyaya yayılmış güçlü yapısı, faaliyet gösterdiği tüm alanlardaki önder rolü ile Sabancı Holding gücü bir 'tık' yakınınızda.

• Staj Başvurusu

>> Üniversite Öğrencileri için Staj Olanakları Topluluk şirketlerimizde üniversitelerin önlisans, lisans ve yüksek lisans bölümlerinde eğitim gören öğrencilere staj olanağı tanınmaktadır. Staj programlarımızda öğrencilerin üniversitede aldıkları teorik bilgilerin uygulamalarını görmelerine yardımcı olmak ve iş yaşamı hakkında genel fikir sahibi olmaları amaçlanmaktadır.
NOT: Açılan sitede başvuru yapmak için üyelik istenmektedir.


GOLDAŞ KUYUMCULUK MÜCEVHERAT



Goldaş Kuyumculuk-Mücevherat geçici veya kadrolu çalışan arıyor...




" Goldaş İnsan Kaynakları Departmanı'na yapılacak başvurular için adresimiz; insankaynaklari@goldas.com Ayrıca iş ortağımız Kariyer.net sitesinden de iş başvurularını kabul ediyoruz. "

HALKBANK SINAV SONUÇLARI

>> Halkbank sınav sonuçları açıklandı.

>> T.C Kimlik Numaranızı girerek sonuçlara ulaşabilirsiniz.

>> SONUÇLAR İÇİN LÜTFEN TIKLAYINIZ...

MİGROS İŞ BAŞVURUSU


Migros, Tansaş, Şok ve Macrocenter satış mağazalarımızın;

·
Ev İhtiyaç Maddeleri
·
Kuru Gıda
·
Et, Şarküteri ve Meyve/Sebze

departmanlarında görevlendirilmek üzere PART-TIME / FULL-TIME çalışmak isteyen en az lise mezunu / öğrencisi

Reyon Elemanları, Kasiyerler, Market Elemanları aranmaktadır.

HALKBANK SINAV GİRİŞ BELGESİ

HALKBANK SINAVINA BAŞVURAN ADAYLAR İÇİN ÖNEMLİ DUYURU!

"Bankamız Uzman Yardımcısı, Servis Görevlisi ve Banko Görevlisi Giriş Sınavına katılmak için sınav ücretini yatıran ve internet üzerinden başvurusunu gerçekleştiren adayların, http://halkbank.anadolu.edu.tr/ adresinden 11.07.2008 tarihinden itibaren Sınav Giriş Belgelerini almaları gerekmektedir.
Sınav Giriş Belgenizi 11.07.2008 - 19.07.2008 tarihleri arasında sitemizden alabilirsiniz.

Müfettiş Yardımcılığı Sınavı Giriş Belgesi

Bankamız Müfettiş Yrd Giriş Sınavının yazılı bölümü, Anadolu Üniversitesi tarafından 06.07.2008 tarihinde Ankara ve İstanbul olmak üzere iki merkezde gerçekleştirilecektir. Başvurusu kabul edilen adaylar sınav yeri ve saatini bildiren “Sınav Giriş Belgesi”ni; 01 TEMMUZ 2008 tarihinden itibaren Anadolu Üniversitesi’nin http://halkbank.anadolu.edu.tr/ adresinden T.C. Kimlik numaralarını girerek yazıcıdan döküm olarak alabileceklerdir. Sınav Giriş Belgesi posta ile gönderilmeyecektir.

Adaylar sınava girebilmek için http://halkbank.anadolu.edu.tr/ adresinden alacakları “Sınav Giriş Belgesi” ile birlikte resimli nüfus cüzdanı, sürücü belgesi veya pasaport ibraz etmek zorundadırlar."

CEZAEVLERİ İNFAZ KORUMA MEMURU ALIM İLANI


Adalet Bakanlığı, 35 bayan olmak üzere toplam: 600 infaz koruma memuru alımına dair ilanını yayınladı.


Başvuru tarihi: Başvurular 23 Temmuz 2008 Çarşamba günü başlayıp, 20 Ağustos 2008 Çarşamba mesai saati bitiminde sona erecektir.


1. Adalet Bakanlığı Memur Sınav, Atama ve Nakil Yönetmeliğinin değişik 5, 6, 9 ve devam eden maddeleri gereğince taşra kadrolarında münhal bulunan ve aşağıda yeri belirtilen 600 adet kadrodan 565 adedi erkek, 35 adedi bayan olmak üzere toplam 600 adet infaz ve koruma memurluğu kadrolarına merkezi sınavda en az 70 puan alıp, başvuranlar arasından en yüksek puandan başlamak üzere kadro sayısının on katı kadar aday çağırılarak adli yargı ilk derece mahkemesi adalet komisyonlarınca yapılacak sözlü sınav sonucuna göre açıktan atama yapılacaktır.


2. Adlî Yargı İlk Derece Mahkemesi Adalet Komisyonlarınca yapılacak sözlü sınavda, Başvurularda 10-11 Temmuz 2004 (KPSS 2004) ve 17 Eylül 2006 (KPSS 2006) tarihlerinde yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavlarında, lisans mezunları için KPSSP3, ön lisans mezunları için KPSSP93, ortaöğretim mezunları için KPSSP94 puan türünden 70 ve daha yukarı puan almış olma şartı aranacaktır.


TAPUYA 4 BİN MEMUR ALIMI

DİKKAT! ÖNEMLİ GÜNCELLEME:
*
Aşağıdaki haberle ilgili beklenen gelişme Tapu Kadastro Müdürlüğünün personel alım ilanı ile nihayet açıklığa kavuşmuştur. Hemen başvuru yapmak için TIKLAYINIZ... (11 KASIM 2008)
*
*
SAMANYOLU HABER in yazısına göre Tapu Kadastro Genel Müdürlüğü'nün 4 bin memura ihtiyacı var.
Tapudaki memurlar 1-2 yıl sonra kaçıyor!..
Türkiye genelinde 4 bin tapu memuruna ihtiyaç var ama kimse istemiyor. Tapu ve Kadastro Genel Müdürü Adlı, "Memurlar burayı sıçrama tahtası olarak kullanıyor. Bir iki sene duran kaçıyor" dedi.
Haziran ayında İstanbul'da özellikle gayrimüslim vatandaşlar başta olmak üzere yaşlı, kimsesiz ya da sahipsiz kişileri tespit edip, tehditle gayrimenkul tapularının devrini aldıkları ileri sürülen, 30 kişi gözaltına alınmıştı. Beykoz Tapu Kadastro Müdürü'nün de adının karıştığı 'domuz bağı çetesi', dikkatlerin yeniden tapu müdürlüklerine çekilmesine neden oldu.
Yaşanan bu olaylar, özlük haklarının yeterli olmayışı ve maaş azlığı yüzünden tapu müdürlükleri tehlike sinyalleri vermeye başladı. Tapu ve Kadastro Genel Müdürü Mehmet Zeki Adlı, çarpıcı açıklamalarda bulundu.

BÜYÜK ŞEHİR BOŞ

Kurumda 17 bin kişinin çalıştığını söyleyen Zeki Adlı, çalıştırmak için memur bulamadıklarını belirterek, "İstanbul, Ankara, İzmir gibi büyük yerlere müdür de bulamaz olduk. Anadolu'da çalışan herhangi bir memuru metropole gönderemiyoruz. Sadece ailevi durumları olanları bulabilirsek gönderebiliyoruz" açıklamasını yaptı. Nitelikli eleman azlığından yakınan Genel Müdür, KPSS'den tercih yapanların tapu müdürlüklerini sıçrama tahtası olarak kullandığını ileri sürdü.

RİSK ÇOK FAZLA

"Aldığımız bir sıfır eleman iki üç senede ancak yetişebiliyor. Risk unsuru çok fazla. Gelen insanlar ilk etapta bunu bilmiyor. Parası az riski fazla olduğunu görünce kaçmanın yoluna bakıyor. Bir iki yıl içinde kurum değiştiriyor" diyen Adlı, Tapu memuriyetinin tercih edilmemesinin en büyük sebebinin ücretin ve özlük haklarının yetersizliği olduğunun altını çizdi.

300’DEN FAZLA MÜDÜRLÜK MAKAMI BOŞ
Beykoz Tapu Müdürlüğü'nde yaşanan olaydan etkilendiklerini söyleyen Adlı şöyle devam etti:
"Son zamanlarda yaşanan olaylar bizi olumsuz etkiledi. Biz de işi çok sıkı tutuyoruz. Sorumluluk da haddinden fazla. Tapuda yapılan işlemlerden dolayı eğer bir hata yapılır da zarar verilirse, bu zararı o işlemi yapan memurumuz ödemek zorunda. İşlemler, zaman aşımına tabi değil. Tapu çalışanların üzerinde bu kadar sorumluluk, bu kadar iş ve fazla mesai yükü var. Birinci derecedeki bir müdür bin 300 YTL alıyor... 4 bin memura acil ihtiyacımız var. Yönetici vasfında tapu sicil dairelerinde de 300 yüzden fazla boş müdürlük makamı var. Sınav açıyoruz ama müdür bulamıyoruz. İlk işe girme noktasında insanlar istekli ama sonra kaçıyorlar."
Osman ASİLTÜRK
BU HABERİN ORJİNAL METNİ İÇİN LÜTFEN TIKLAYINIZ...

MİT PERSONELİ OLMAK İÇİN FIRSAT



>> T.C Başbakanlık Milli İstihbarat Teşkilatı Müsteşarlığına sınavla erkek personel alımı yapılacaktır.
*
>> Başvurular istenen belgeler ile birlikte "P.K.955 Ulus/ANKARA" adresine posta yoluyla yapılacaktır.
*
>> Detaylı bilginin yeraldığı resmi linke gitmek için lütfen TIKLAYINIZ...

İNTERNETİ BULAN ADAM


>> Başlığa bakınca "Dünyayı Kurtaran Adam" gibi bir anlam çıkıyor olabilir ama, internetin hayatımıza kattığı kolaylıkları düşündükçe bizi dünyanın işinden! kurtardığı da bir gerçek...


>> Mycbox'ta, konu ile ilgili yayınlanan bir yazıyı sizlerle paylaşmak istedim:


"Ampulü kim buldu?

Edison...

Telefonu kim icat etti?

Graham Bell...

Bu meşhur sorular uzaarrr gider. Hepimiz de biliriz bunları, ilkokuldan beri aşina olduğumuz için.

Peki hiç düşündünüz mü??? Milyonlarca insanın vazgeçilmesi olan İNTERNET' i ve E-MAİL' i kimin bulduğunu???
...Pastör, Arşimet, Bill Gates diyenleri duyar gibiyim sanki :))

DURUN İPUCU VEREYİM SİZE:

O birr Amerikalıııı! O birr Manhattan 1934 doğumluuu! O birr 4 çocuklu profösörrr! O birr Karate ve Maraton aşığı.(?) (Valla hobilerinde öyle yazıyor, bana da tuhaf geldi ama!) O bir bir birr... Bilen çıktı mı aranızda merak ediyorum? Neyse
TIKTIKLADA GÖR."
Pasaportall Rss' den Bak

***---SAYIN ZİYARETÇİLERİMİZ! P A S A P O R T A L L LİNK SEKMELERİNDE YER ALMAK İSTİYORSANIZ İLETİŞİM BÖLÜMÜNDEN İRTİBATA GEÇİNİZ.---*** HER TÜRLÜ DUYURU VE İLANINIZI VEREBİLİRSİNİZ.AYRINTILAR KISAYOL BAŞLIĞINDAKİ "REKLAM SATIN AL" SEKMESİNDEDİR. İLGİNİZ İÇİN TEŞEKKÜRLER.