SELECT LANGUAGE

ANKARA ÖZEL GÜVENLİK ELEMANI ARANIYOR

Ankara Ümitköy - Çayyolu mevkiinde bulunan Alışveriş Merkezinde görevlendirilmek üzere KİMLİKLİ personel alınacaktır. 8 saatlik vardiya sisteminde görev yapılmaktadır.

ANKARA MERKEZ Reşit Galip Cad. No:59 / 6 GOP-ÇANKAYA 03124473711

İSTANBUL BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ Toyak İş Merkezi Meriç Sok. Kat:5 Daire:220 ŞİRİNEVLER 02126548115

Ankara - Türkiye Telefon: 90 - 312 - 4473711
E-posta:info@stepgrup.com
Web sitesi:http://www.stepgrup.com/

Pozisyon:Silahsız güvenlik görevlisi
İşe alınacak kişi sayısı:14
İstenen özellikler:Şehir Ankara ilinde ikamet eden En az Ortaokul (İlköğretim) mezunu
İş deneyimi:0 - 1 yıl
Özel güvenlik eğitimi Özel güvenlik kimlik kartlı. Şahsen başvuru isteniyor.

AŞÇILIK SİTELERİ


*
Akdeniz Profesyonel Aşçılar Birliğihttp://www.alpad.org.tr/



Avrasya Aşçılar Derneğihttp://www.avader.org/

Başkent Aşçılar ve Turizm Birliği Derneğihttp://www.basatder.org/


Güney Marmara Aşçılar Derneğihttp://www.gumasder.com/

İzmir Aşcılar Derneğihttp://www.izader.com/

Mengen Aşçılık ve Turizm Derneğihttp://www.ascilarbaskenti.com/

Mutfak Profesyonelleri Derneğihttp://www.mpd.org.tr/


Profesyonel Mutfak Yöneticileri Derneğihttp://www.pmyd.com/

Türk Mutfağını ve Mutfak San. A.G. ve U.D.http://www.mutfakdostlari.org.tr/

EKONOMİK TATİL



Hatırlanacağı üzre sizlere yine bu sayfalarda cazip kış tatili yerlerini tanıtmıştık. Nihayet artık yaz geldi ve yorgun bedenler dinlenmeyi haketti... :) Uzun ve yorucu bir kış ve iş sezonu daha geride kaldı.. Pek yakında okullarda kapanacak ve tatilciler yollara düşecek.

Ülkemiz çeşitli tatil olanakları bakımından oldukça zengin bir mönüyü bünyesinde barındırmakta. İşte bu açıdan bakınca hem tatilimi yapayım, hem de bütçemi sarsmasın düşüncesi ön palana çıkıyor.



Bu günden itibaren Pasaportall sayfalarında siz değerli ziyaretçilerimiz için alışılagelmişin dışında tatil ve konaklama seçeneklerini araştırıp yayınlayacağız. Ekibimiz bir tatilci ne ister? düşüncesi ile hareket ederek sizler için araştırmalarına başladı bile: Tatilimiz nasıl olsun?

1. Ucuz ama kaliteli bir tatil.
2. Kişisel güvenlik. (hırsızlık, kapkaç, kavga gürültü vs.)
3. Kendini evindeymiş gibi rahat hissetme.
4. Ulaşımı rahat ve kolay.
5. Müşterilerin en güzel şekilde ağırlandığı nezih ve nazik bir ortam.
6. Sağlıklı ve hijyenik bir tesis.
7. Sosyal imkanları geniş ve çeşitli olan işletmeler.
8. Doğanın geniş imkanlarını birarada barındıran. (deniz,kum,güneş,rafting,orman,yayla vs. vs.)
9. Bu liste uzadıkça uzarrr. Tatilci uzun bir tatil ve kaliteli bir hizmete doymazzz :)



NASIL BİR TATİL?

Dediğimiz gibi Pasaportall Ekibi sizler için değişik tatil seçeneklerini araştırıp bulacak ve siz değerli ziyaretçilerimizin imkanına sunmaya çalışacaktır. Her tatilcinin değişik tatil anlayışı mevcuttur. Sizler için yayınlayacağımız tatil seçenekleri içerisinde; rafting, karavan, çadır, trekking, dağcılık, su sporları, jetski, yamaç paraşütü, günü birlik turlar, gündelik konaklamalar, sağlık turizmi, kaplıcalar, yaz okulları, yaz kampları, öğrenci tatil yerleri, pansiyon, apart oteller gibi değişik seçenekleri bulabileceksiniz. Sizler de bu sayfalardaki yazıların yorum bölümüne edindiğiniz tatil tecrübelerini ve tavsiye ettiğiniz tatil yörelerini yazarak diğer okuyucularımızla paylaşımlarda bulunabilirsiniz. Herkese keyifli, mutlu, huzurlu ve unutulmaz tatiller dileriz. Saygılarımızla....

CAZİP TATİL YERLERİ 2


Turizm cenneti SİDE de harika bir tatil sizi bekliyor. Herşey dahil kişibaşı sadece 35 YTL. Bu fırsatı kaçırmayın.



Türkiye'nin turizm cenneti olan Akdeniz'in incisi Side'de Temple Side, Side'nin pırıl pırıl güneşinin, masmavi denizinin muhteşem tarihi ve eşsiz doğa güzelliklerinin arasında size mükemmel bir tatil imkanı sunar. Şehir merkezine 600 metre sahile ise sadece 250 metre uzaklıkta. Aile odaları ile birlikte 44 oda 105 yataklı kapasiteli, odalarda mini bar, tv, telefon, fon, Splitklima, duş, büyükler ve küçükler için açık yüzme havuzu, küçük havuz başı şovları, 120 kişilik restaurantı ile rahat, sakin ve eğlenceli tatil imkanı. TEMPLE SİDE HOTEL.

Rezervasyon:0-242-753 11 19 - 0-242-753 44 76

SİDE

Antalya-Manavgat karayolunda, Manavgat'a 2 km. kala güneye dönülerek Side'ye ulaşılır. Side'nin kuruluş tarihi kesin olarak bilinmemektedir. Side adı Anadolu dilinde "Nar" anlamına gelmektedir. Bu özellik ve bölgede bulunan bazı yazıtlardan elde edilen bilgiler, Side tarihinin Hitit'lere kadar uzandığını göstermektedir. Kent bir yarımada üzerine kurulmuştur. Kara ve deniz surları ile korunan Side, Helen ve Roma devirlerini yaşamıştır. Surları ve giriş kapısı dikkati en önce çeken yapılarıdır. Toros Dağları'nın eteklerinden ve çevreden kente su getiren çok sayıda suyolu kalıntısı görülür. Eski bir hamam restore edilerek müze haline getirilmiştir. Bu müzede Side'de bulunan eserler sergilenmektedir.

Side'nin en önemli yapısı 15.000 izleyici alabilen tiyatrosudur. Roma eseri olan tiyatronun bölgedeki diğer antik tiyatrolardan farkı, oturma yerlerinin eğimli bir arazi üzerine kurulmamış olmasıdır. Tiyatro iki katlı ve 20 m. yükseklikte kemerli bir yapı üzerine oturtulmuştur. Orkestra ve sahne kısımları yıkıntı halindedir. Tiyatronun altında yağmur sularının aktığı kanallar vardır. Sütunlu Yol, Zafer Takı, Liman, Hamamlar, Tapınaklar, Çeşmeler, Su Sarnıçları, Su Yolları ve Agora gibi yapılarıyla gezilip görülmeye değer bir yerdir Side.

MANKENLİK REKLAM DİZİ OYUNCULUĞU FUAR HOSTESLİĞİ İŞ BAŞVURUSU




Türkiye'nin en büyük mankenlik ve oyunculuk ajanslarından biri olan IMC AJANS (INTERNATIONAL MODEL CASTING)'a iş başvurusu yaparak şöhretli bir işe sahip olabilirsiniz.



Kadrosunda bir çok ünlü manken ve oyuncuyu barındıran IMC Ajans defile, açılış, fuar organizasyonları ve bir çok reklam-dizi film çalışmalarında sınırsız yaş ve kategoride hizmet vermektedir. İsterseniz 0-10 yaş dilimindeki çocuklarınız içinde başvuru yaparak onlara güzel bir geleceğin kapılarını açabilirsiniz. HEMEN BAŞVURU YAP

İŞ BANKASI İŞ BAŞVURUSU


Ülkemizin en büyük bankalarından biri olan İş Bankası'nda çalışmak istermisiniz? İş Bankası'na iş başvurusu yapmak çok kolay.. İş Bankası "İnsan Kaynakları" bölümü sizleri bekliyor. HEMEN BAŞVURU YAP

KARA KUVVETLERİ KOMUTANLIĞI SİVİL MEMUR ALIM İLANI


Kara Kuvvetleri Komutanlığı 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu’na tabi memur alacaktır. Başvurular, 27 Nisan 2008 tarihine kadar Kara Kuvvetleri Komutanlığının internet adresinden online başvuru formu doldurularak yapılacaktır.

KANADA GÖÇMENLİK BAŞVURUSU



GÜNCELLEME: KANADA GÖÇMENLİK BAŞVURUSU ŞARTLARINI VE BAŞVURUNUN NASIL VE NE ZAMAN YAPILACAĞI İLE İLGİLİ BİLGİ EDİNMEK İÇİN BU YAZININ EN ALTINDA BULUNAN "KANADA" LİNKİNİ TIKLAYINIZ.




Her yıl 250 Bin kişi Kanada'ya göçmen olarak yerleşiyor. Ticaret yapmak için işadamlarının, öğrenim görmek için öğrencilerin ve daha iyi bir yaşam için normal vatandaşların yoğun ilgisini çeken Kanada'ya yerleşmek mümkün mü? Evet bu mümkün..Nasıl mı?.. Göçmenlik Başvurusu yaparak.
Kanada'ya yerleşebilmek için Amerika'da olduğu gibi bir çekilişe katılmanıza gerek yok. Ama başvuru ücreti daha yüksek. İstenilen şartlara sahipseniz 550 Kanada Doları karşılığında Kanada'ya başvurabiliyorsunuz. Ayrıca vize işlemlerinizin yürürlüğe girmesi için Kanada Konsolosluğu'nun Dışbank'taki hesabına 125 Kanada Doları yatırmanız gerekiyor.
Eğer sizde Kanada'ya yerleşmek ve yeni ve kaliteli bir hayata başlamak istiyorsanız; Göçmenlik Başvurusu ile şansınızı deneyebilirsiniz. Kanada'ya göçmenlik başvurusu yapmak için aşağıdaki fotoğrafın üzerine tıklayınız.. (İngilizce yada Fransızca yardımı almanız önerilir)






Yüz ölçümü : 9,984,670 km² Dünyanın en büyük 2. ülkesi
Yönetim şekli : Anayasal monarşi (krallık) ve demokratik parlamentolu federal devlet 10 eyalet ve 3 bölgeden oluşan bir konfederasyon.


Başkenti : Ottawa

Nüfus : 31,612,897 %60'ı İngilizce ve yaklaşık %25 i Fransızca konuşur.



Resmi diller : İngilizce ve Fransızca.



En fazla göç alan şehirleri : Vancouver, Toronto, Montreal.



En rahat yaşanacak ülke


ABD'yle sınır komşusu olan Kanada, bu özelliği nedeniyle göçmenlerin en fazla tercih ettiği ülkeler arasında yer alıyor. Farklı ülkelerden gelen göçmenlere kapılarını açan Kanada, kozmopolit bir sosyal yapıya sahip. Ülkedeki göçmenler, dil, din, ırk ayrımı olmadan rahat bir ortamda yaşamlarını sürdüyor. Öte yandan Kanada'nın ekonomik ve sosyal refah ülkesi olarak tanınması, yaygın sosyal güvenlik imkânları da bu ülkenin tercih edilmesinin diğer nedenleri arasında. Her yıl 200-220 bin kişiye kapıları açan Kanada'daki Türk nüfusu 12 bin civarında. Mühendis ve teknik eleman açığı bulunan ülke, yatırımcılara da fırsatlar sunuyor.

Göç için üç yol var


Kanada'ya göç, 'bağımsız göçmenlik', 'ticaret kapsamına göre göçmenlik', 'aile kapsamında göçmenlik' olarak üç ayrı kategoride toplanıyor. Ticari göçmenlik, Kanada'da yatırım yapmak isteyenleri kapsıyor. Kanada'nın bu konudaki önkoşulu ise göçmen adayının kendi ülkesindeki işinde başarılı olması. 'Aile göçmenliği' ise yakınları, akrabaları ya da aileleri Kanada'da olanları kapsıyor. Göçmen adayı, Kanada'da yaşayan akrabası veya herhangi bir aile üyesinin sponsorluğu ve davetiyle bu ülkeye gidebilir.

Şahsen Başvurarak Bilgi Alabilirsiniz


Kanada Büyükelçiliği Göçmenlik Bölümü (Immigration Section) Adres : Nenehatun Caddesi, No: 75 Gaziosmanpaşa 06700 Ankara Tel : (312) 436 12 75 - 436 12 76 - 43612 77 Faks : (312) 446 44 37
Kanada Başkonsolosluğu: Adres : Büyükdere Caddesi No.: 107 80030 Gayrettepe-İstanbul Tel : (0212) 272 51 74


YENİ: GEMİLERDE 2000 USD'YE İŞ HABERİ İÇİN LÜTFEN TIKLAYINIZ

AKBANK İŞ BAŞVURUSU


AKBANK AŞAĞIDAKİ BÖLÜMLERDE GÖREVLENDİRMEK ÜZRE PERSONEL ALIMI YAPACAKTIR. BAŞVURU İÇİN LÜTFEN TIKLAYINIZ


GECE VARDİYASI ÇAĞRI MERKEZİ YETKİLİSİ
İstanbul Avrupaİstanbul Anadolu

Çağrı Merkezi Yetkilisi
İstanbul Avrupaİstanbul Anadolu

İK İşe Alım Yönetici Yardımcısı
İstanbul Avrupaİstanbul Anadolu

İnsan Kaynakları Yönetici Adayı
İstanbul Avrupaİstanbul Anadolu

Prakende Bankacılık Sistem Geliştirme Uzmanı
İstanbul Avrupaİstanbul Anadolu

Prakende Krediler ve Operasyon Yönetici Adayı
İstanbul Anadoluİstanbul Avrupa

Bölge İnsan Kaynakları Yöneticileri
KonyaKayseriEskişehirDiyarbakırİstanbul Avrupaİstanbul Anadolu

Hazine ve Yatırım Bank. Sistem Geliştirme Uzmanı
İstanbul Anadoluİstanbul Avrupa

Gişe Yetkilisi (Zile-Turhal-Merzifon-Çorum)
TokatAmasya

TEST UZMANI / YETKİLİSİ

TÜRKİYE TAŞKÖMÜRÜ KURUMU İŞÇİ ALIMI İLANI



Türkiye İş Kurumu Zonguldak İl Müdürlüğünden yayınlanan ilana göre çeşitli branşlarda toplam (71) kişinin daimi statüde işe alınacağı bildirildi.


Talebe durumu uyanların ilanın Resmi Gazete’ de yayımlandığı tarihten itibaren 15 gün içerisinde, şahsen İşkur İl/ Şube Müdürlüklerine veya www.iskur.gov.tr. İnternet adresi üzerinden başvuru yapmaları gerekmektedir.


BAŞVURU YAPMAK VE İLANI İNCELEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

EKOL KORUMA VE ÖZEL GÜVENLİK İŞ BAŞVURUSU HABERİ



EKOL KORUMA VE GÜVENLİK İŞ BAŞVURUSU HABERİ İÇİN AŞAĞIDAKİ LİNKİ TIKLAYINIZ.

HEMEN BAŞVUR

DİĞER ÖZEL GÜVENLİK İŞ HABERLERİ İÇİN ALTTAKİ LİNKİ TIKLAYINIZ:

http://pasaportall.blogspot.com/2008/04/ankara-zel-gvenlik-elemani-araniyor.html

SİLAHSIZ ÖZEL GÜVENLİK ELEMANI




ALHAN Özel Güvenlik Kurumu Özel güvenlik Personeli haberleri için alttaki linkten faydalanabilirsiniz.

ONLİNE İNCELE

CV YOLLA


Merhaba Sayın Pasaportall Ziyaretçileri. Sitemiz üzerinden iş fırsatlarına ulaşmaya çalışan siz saygıdeğer okuyucularımıza bir yeniliği duyurmaktan mutluluk duyarız. Sitemiz, ülkemizde yayın faaliyetini sürdüren ve Türkiye'nin en çok hediye, ödül ve para kazandıran sitesi renklibir.com ile iş ortaklığı sistemine dahil olmuştur.

Bundan böyle sitemizde gösterime sunulan (sayfanın sağındaki 2 adet reklam) CV YOLLA ve ALTIN KAZAN HEDİYE TARLASI kutucuklarını tıklayarak iş başvurusu için cv yollayan ve renklibir.com'a üye olan ziyaretçilerimizi altın, para, alış-veriş indirimi ve promosyon gibi çeşitli ödüller beklemektedir.
(1) CVyolla.com :
Binlerce şirkete ve aracı kuruma emaille CV'nizi gönderebilirsiniz.
Yurt dışında çok yaygın olarak kullanılan bu sistem şimdi Türkiye'de!
Sektör ve şehir tercihlerinizi yapın, seçtiğiniz binlerce şirket ve aracı kuruma CV'niz ve kapak mektubunuz anında e-posta yoluyla ulaşsın.
Üstelik, CV yollarken, promosyon kodu kısmına FTCMR yazın veya http://www.cvyolla.com/?ref=FTCMR linki üzerinden CV yollayarak 2 YTL indirim kazanın.
(2) renklibir.com - hediyetarlasi.com :
Reklam vermek sadece 9,99 YTL
Web siten varsa, parsel kiralayarak tıklanma oranlarını arttırabilirsin.
Parsel kira bedeli, sadece 9,99 YTL!

Parsel kiralarken, promosyon kodu kısmına FTCMR yazın veya http://www.hediyetarlasi.com/?ref=FTCMR linki üzerinden parsel kiralayarak %5 indirim kazanın.

SİTEMİZDEKİ CV YOLLA VE ALTIN KAZAN-HEDİYE TARLASI REKLAMLARINI TIKLAYARAK İLGİLİ SİTELERE ÜYE OLAN VE ÜYE OLURKEN PROMOSYON KODU KISMINA PASAPORTALL' IN YUKARDA AÇIKLANAN PROMOSYON LİNKİNİ YAZAN ZİYARETÇİLERİMİZE ŞİMDİDEN BİR TEŞEKKÜRÜ BORÇ BİLİRİZ. SAYGILARIMIZLA.

ARMA ÖZEL GÜVENLİK İŞ HABERLERİ


ARMA GÜVENLİK ŞİRKETİ İŞ HABERLERİ SİZE FAYDA SAĞLAYABİLİR. LÜTFEN İNCELEYİNİZ.
TEL: 0 212 853 82 54 - 55 FAX: 0 212 853 82 56 ( ŞÜKRÜ BEY) 750 + YEMEK+ SSK VERİLECEKTİR.

İşe alınacak kişi sayısı:35
Cinsiyet:Erkek
Şehir:İstanbul ilinde ikamet eden.
BAŞVURU İÇİN LÜTFEN RESMİ TIKLAYINIZ.
*

ÖZEL GÜVENLİK ELEMANI



ARC ÖZEL GÜVENLİK ŞİRKETİ ELEMAN ALIMI YAPACAKTIR





İlan tarihi:07-03-2008
Son başvuru tarihi:07-05-2008
İşe alınacak kişi sayısı:60

İstenen özellikler

Yaş :01-09-1971 tarihinden sonra doğanlar
En az :170 cm boyunda
Şehir:Bursa ilinde ikamet eden
En az:Ortaokul (İlköğretim) mezunu
Özel güvenlik eğitimi Özel güvenlik kimlik kartlı
*
BU İLANA BAŞVURU İÇİN ŞİRKET LOGOSUNU.
ÖZEL GÜVENLİK SEKTÖRÜNDEKİ DİĞER İŞ İLANLARI İÇİN İSE ALTTAKİ LİNKİ TIKLAYINIZ.

KUAFÖR İŞİ ARAYANLAR


BAŞKENTİMİZİN ÜNLÜ KUAFÖR MARKASI "RED&WHİTE" ELEMAN ARIYOR. MARKANIN WEB SAYFASINDAKİ AÇILIŞ METNİ AŞAĞIYA ÇIKARILMIŞ OLUP İŞ BAŞVURUSU YAPMAK İÇİN LÜTFEN LOGOYA TIKLAYINIZ.



1985 yılında başkentin nezih semtlerinden biri olan Çankaya'da kurulan red&white özünde hizmet ve üstün sanat anlayışı felsefesini benimseyen üç büyük usta Mehmet BAŞATA, Murat AYBER, Aziz YILMAZ red&white markasını oluşturmuşlardır. Kurulduğu günden bügüne'dek, gerek bu üç ustanın gerekse kadrosunda çalışan ekip elemanlarının üstün özveri ve çalışmalarıyla kuaför camiasına demir atan red&white yine başkentin değişik semtlerinde açtığı şubeleriyle bir ag gibi büyüyerek kuaförlük sanatında meslektaşlarına öncü olmuştur. Halka hizmet ve üstün sanat anlayışyla yola çıkan sanatın ve modanın merkezi Paris'te-Belçika'da ve Türkiye'de çeşitli Show'lara katılarak ülkemizi en güzel şekilde profesyonelce temsil eden red&white 1990'lı yılların başında da HCF (houte coufere france)'nin Türkiye şubesinin açılışına öncülük ederek kuaförlük sanatına verdiği önemi bir kez daha vurgulamıştır. Özünde yetenek ancak eğitiminde kaçınılmaz bir etken olduğunu benimseyen red&white üç yıl önce kurduğu okulda bir eğitim süzgecinden geçen 200 kişilik ekibiyle hizmet kalitesinden ödün vermeden güzele, iyiye ve başarıya doğru hiç durmadan ilerlemektedir. red&white Türkiye'de bir ilke daha imza atarak sonbahar kış - ilkbahar yaz koleksiyon tasarımlarını kendine özgü çalışmalarıyla gerçekleştirmektedir. red&white “SAÇINIZA KİMİN DOKUNDUĞU ÖNEMLİDİR” sloganıyla hizmetin, kalitenin ve sanatın birleştiği bir merkez olmaya devam etmektedir.

ÖZEL BİLGE KOLEJİ ELEMAN ARIYOR


Özel Bilge Koleji Bünyesine Yeni İsimler Katma ve Eğitim-Öğretim Seviyesini Daha da Üst Sıralara Çıkarma Adına Kendi Web Sayfasında İş Başvurularını Kabul Etmektedir. Online Başvuru Yapmak İçin Lütfen Fotoğrafın Üzerine Tıklayınız.

MEMORİAL HASTANESİ İŞ BAŞVURUSU


MEMORİAL SAĞLIK GRUBU İNSAN KAYNAKLARI BÖLÜMÜNE TEMİZLİK İŞÇİSİNDEN OTOPARK GÖREVLİSİNE, LABORANTINDAN DEPO GÖREVLİSİNE KADAR GENİŞ BİR YELPAZEDE İŞ BAŞVURUSUNDA BULUNABİLİRSİNİZ. WEB SAYFASINDA İŞ BAŞVURU FORMU DOLDURMA OLANAĞI MEVCUTTUR.TIKLAYINIZ.



Ücret: Net ücret bazında ödeme yapılır.
Personel Servisi: Hastanemiz çalışanlarına, Avrupa ve Anadolu yakasında geniş güzergahlarda hizmet veren ücretsiz servis ağımız vardır.
Yemek: Ücretsiz öğle yemeği servisimiz ve vardiyalı çalışanlar için akşam yemeği, sabah kahvaltısı imkanımız mevcuttur.
Lojman: İstanbul dışından başvuran hemşirelerimiz için lojman imkanı sağlanmaktadır.
Özel Sağlık Sigortası: Çalışanlarımıza, onların eş ve çocuklarına hastanemizde ve Koç Allianz'ın anlaşmalı olduğu tüm hastanelerde ayaktan ve yatarak tedaviyi kapsayan özel sağlık sigortası yapılır.
Sağlık Hizmetlerinden Yararlanma: Çalışanlarımız ve yakınları (anne, baba, kayınvalide, kayınpeder) hastanemizin sağlık hizmetlerinden indirimli faydalanabilmektedirler.
Kreş Hizmeti: Bayan çalışanlarımız 2-6 yaş arası çocukları için, hastanemizin anlaşmalı olduğu kreşlerden ücretsiz faydalanabilmektedirler.
İzin Olanakları: Memorial Sağlık Grubu'nda;
1 yıldan 5 yıla kadar hizmet süresine sahip olanlar 14 iş günü,
6 yıldan 15 yıla kadar hizmet süresine sahip olanlar 20 iş günü,
16 yılın üzerinde hizmet süresine sahip olanlar 26 iş günü izin kullanma hakkına sahiptir. Memorial Sağlık Grubu'nda ayrıca hastalık, evlilik, ölüm, doğum, ve süt izni gibi izin hakları da geçerlidir.
Çalışma Saatleri: Memorial Sağlık Grubu'nda mesai saatleri 08.30-18.00 saatleri arasındadır. Memorial Sağlık Grubu, 24 saat hizmet veren bir hastane olmasından dolayı vardiyalı çalışma düzeni de bulunmaktadır.
İş Yeri Doktoru: Memorial Sağlık Grubu'nda, sadece çalışanların hastalıklarının tedavisini gerçekleştiren ve ani rahatsızlıklarında müdahalede bulunan bir doktor görev yapmaktadır.
Pasaportall Rss' den Bak

***---SAYIN ZİYARETÇİLERİMİZ! P A S A P O R T A L L LİNK SEKMELERİNDE YER ALMAK İSTİYORSANIZ İLETİŞİM BÖLÜMÜNDEN İRTİBATA GEÇİNİZ.---*** HER TÜRLÜ DUYURU VE İLANINIZI VEREBİLİRSİNİZ.AYRINTILAR KISAYOL BAŞLIĞINDAKİ "REKLAM SATIN AL" SEKMESİNDEDİR. İLGİNİZ İÇİN TEŞEKKÜRLER.