SELECT LANGUAGE

EKONOMİK TATİL



Hatırlanacağı üzre sizlere yine bu sayfalarda cazip kış tatili yerlerini tanıtmıştık. Nihayet artık yaz geldi ve yorgun bedenler dinlenmeyi haketti... :) Uzun ve yorucu bir kış ve iş sezonu daha geride kaldı.. Pek yakında okullarda kapanacak ve tatilciler yollara düşecek.

Ülkemiz çeşitli tatil olanakları bakımından oldukça zengin bir mönüyü bünyesinde barındırmakta. İşte bu açıdan bakınca hem tatilimi yapayım, hem de bütçemi sarsmasın düşüncesi ön palana çıkıyor.



Bu günden itibaren Pasaportall sayfalarında siz değerli ziyaretçilerimiz için alışılagelmişin dışında tatil ve konaklama seçeneklerini araştırıp yayınlayacağız. Ekibimiz bir tatilci ne ister? düşüncesi ile hareket ederek sizler için araştırmalarına başladı bile: Tatilimiz nasıl olsun?

1. Ucuz ama kaliteli bir tatil.
2. Kişisel güvenlik. (hırsızlık, kapkaç, kavga gürültü vs.)
3. Kendini evindeymiş gibi rahat hissetme.
4. Ulaşımı rahat ve kolay.
5. Müşterilerin en güzel şekilde ağırlandığı nezih ve nazik bir ortam.
6. Sağlıklı ve hijyenik bir tesis.
7. Sosyal imkanları geniş ve çeşitli olan işletmeler.
8. Doğanın geniş imkanlarını birarada barındıran. (deniz,kum,güneş,rafting,orman,yayla vs. vs.)
9. Bu liste uzadıkça uzarrr. Tatilci uzun bir tatil ve kaliteli bir hizmete doymazzz :)



NASIL BİR TATİL?

Dediğimiz gibi Pasaportall Ekibi sizler için değişik tatil seçeneklerini araştırıp bulacak ve siz değerli ziyaretçilerimizin imkanına sunmaya çalışacaktır. Her tatilcinin değişik tatil anlayışı mevcuttur. Sizler için yayınlayacağımız tatil seçenekleri içerisinde; rafting, karavan, çadır, trekking, dağcılık, su sporları, jetski, yamaç paraşütü, günü birlik turlar, gündelik konaklamalar, sağlık turizmi, kaplıcalar, yaz okulları, yaz kampları, öğrenci tatil yerleri, pansiyon, apart oteller gibi değişik seçenekleri bulabileceksiniz. Sizler de bu sayfalardaki yazıların yorum bölümüne edindiğiniz tatil tecrübelerini ve tavsiye ettiğiniz tatil yörelerini yazarak diğer okuyucularımızla paylaşımlarda bulunabilirsiniz. Herkese keyifli, mutlu, huzurlu ve unutulmaz tatiller dileriz. Saygılarımızla....

Hiç yorum yok:

Pasaportall Rss' den Bak

***---SAYIN ZİYARETÇİLERİMİZ! P A S A P O R T A L L LİNK SEKMELERİNDE YER ALMAK İSTİYORSANIZ İLETİŞİM BÖLÜMÜNDEN İRTİBATA GEÇİNİZ.---*** HER TÜRLÜ DUYURU VE İLANINIZI VEREBİLİRSİNİZ.AYRINTILAR KISAYOL BAŞLIĞINDAKİ "REKLAM SATIN AL" SEKMESİNDEDİR. İLGİNİZ İÇİN TEŞEKKÜRLER.