SELECT LANGUAGE

CV YOLLA


Merhaba Sayın Pasaportall Ziyaretçileri. Sitemiz üzerinden iş fırsatlarına ulaşmaya çalışan siz saygıdeğer okuyucularımıza bir yeniliği duyurmaktan mutluluk duyarız. Sitemiz, ülkemizde yayın faaliyetini sürdüren ve Türkiye'nin en çok hediye, ödül ve para kazandıran sitesi renklibir.com ile iş ortaklığı sistemine dahil olmuştur.

Bundan böyle sitemizde gösterime sunulan (sayfanın sağındaki 2 adet reklam) CV YOLLA ve ALTIN KAZAN HEDİYE TARLASI kutucuklarını tıklayarak iş başvurusu için cv yollayan ve renklibir.com'a üye olan ziyaretçilerimizi altın, para, alış-veriş indirimi ve promosyon gibi çeşitli ödüller beklemektedir.
(1) CVyolla.com :
Binlerce şirkete ve aracı kuruma emaille CV'nizi gönderebilirsiniz.
Yurt dışında çok yaygın olarak kullanılan bu sistem şimdi Türkiye'de!
Sektör ve şehir tercihlerinizi yapın, seçtiğiniz binlerce şirket ve aracı kuruma CV'niz ve kapak mektubunuz anında e-posta yoluyla ulaşsın.
Üstelik, CV yollarken, promosyon kodu kısmına FTCMR yazın veya http://www.cvyolla.com/?ref=FTCMR linki üzerinden CV yollayarak 2 YTL indirim kazanın.
(2) renklibir.com - hediyetarlasi.com :
Reklam vermek sadece 9,99 YTL
Web siten varsa, parsel kiralayarak tıklanma oranlarını arttırabilirsin.
Parsel kira bedeli, sadece 9,99 YTL!

Parsel kiralarken, promosyon kodu kısmına FTCMR yazın veya http://www.hediyetarlasi.com/?ref=FTCMR linki üzerinden parsel kiralayarak %5 indirim kazanın.

SİTEMİZDEKİ CV YOLLA VE ALTIN KAZAN-HEDİYE TARLASI REKLAMLARINI TIKLAYARAK İLGİLİ SİTELERE ÜYE OLAN VE ÜYE OLURKEN PROMOSYON KODU KISMINA PASAPORTALL' IN YUKARDA AÇIKLANAN PROMOSYON LİNKİNİ YAZAN ZİYARETÇİLERİMİZE ŞİMDİDEN BİR TEŞEKKÜRÜ BORÇ BİLİRİZ. SAYGILARIMIZLA.

Hiç yorum yok:

Pasaportall Rss' den Bak

***---SAYIN ZİYARETÇİLERİMİZ! P A S A P O R T A L L LİNK SEKMELERİNDE YER ALMAK İSTİYORSANIZ İLETİŞİM BÖLÜMÜNDEN İRTİBATA GEÇİNİZ.---*** HER TÜRLÜ DUYURU VE İLANINIZI VEREBİLİRSİNİZ.AYRINTILAR KISAYOL BAŞLIĞINDAKİ "REKLAM SATIN AL" SEKMESİNDEDİR. İLGİNİZ İÇİN TEŞEKKÜRLER.